De onlangs gehouden Floraholland Trade Fair is voor Roma nova succesvol verlopen. Op de beurs werden beide collecties getoond waarin de breedte van het assortiment en praktische verkoopoplossingen centraal stonden.

Dreaming colors

Voor de dreaming colors collectie is een speciale ronde tuincentrumtafel ontwikkeld die 20 cm hoger is dan de standaard tafels. De tafel heeft een ondergrond van kunstgras om de groene kleur van de potjes terug te laten komen waneer de tafel langzamerhand leegverkoopt en kan voorzien worden van een op maat gemaakte banner. De breedte van het dreaming colors assortiment was terug te zien in de brochure en op de tafelbanner. Ook de door ons ontwikkelde tuincentrumbanner in de brochure die te bestellen is, viel in de smaak.

Country Romance en Royal beauty

Ook was er dit jaar weer ruimte voor het altijd verassende toegevoegde waarde assortiment. De country romance en royal beauty collectie trokken weer vele geïnteresseerden. Daarbij waren de twee nieuwe verkoopmeubels genaamd NovaStar en SuperNova gepresenteerd. Toch ging de aandacht veelal uit naar ons prachtige assortiment en zijn enkele artikelen zelfs al uitverkocht.

We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs en zullen al onze relaties snel voorzien van ons actuele aanbod. Wij gaan ons klaarmaken voor het komende seizoen.

P1050861IMG_5158P1050855IMG_5159P1050858P1050867