Basic Pots, kwaliteit in de groene pot

De Roma nova Basic Pots kenmerkt zich door kwaliteit, en een groot assortiment. We zoeken de beste kwaliteit bollen voor optimaal plezier voor onze dealers en de eindconsument. De Roma nova Basic Pots zijn een kleurrijke aanvulling voor uw bollenassortiment.. De stampvolle potten mogen niet ontbreken in winkels die zich willen onderscheiden.

Met de groene pot en de kleurrijke labels creëert u eenheid en herkenbaarheid. Kortom onderscheidend vermogen op de winkelvloer. We maken bij het produceren van onze bollen alleen de beste keuzes om tot ons eindproduct te komen. Daarmee bereiken we langer plezier zowel op de winkelvloer als bij de consument.

De Roma nova Basic Pots zijn beschikbaar van november tot maart. Wij helpen u graag bij het plannen van uw verkoopassortiment, het creëren van promotiematerialen en meer.

Ook hebben we een eigen verkooptafel ontwikkeld, waarmee u boven andere merken uitstijgt.

Wilt u meer weten over ons assortiment, onze soorten, en mogelijkheden, neem contact met ons op.

Nog meer voordelen

Meer dan volledig assortiment

Met de Roma nova Basic Pots heeft u van november to maart kleurrijke tafels met de beste kwaliteit bollen. Daarbovenop hebben we naast de standaardsoorten enkele zeer speciale soorten. Naast de Hyacinth, Amaryllis en Tulp hebben we speciale soorten Frittilaria, Muscari en meer! Vraag naar onze ‘snoepjes’ bij een van onze verkopers.
dreaming colors pots

Tuincentrumbanner

Bestel onze tuincetrumbanner en geef uw Basic Pots tafels nog meer kleur!